Blijvende herrinderingen voor thuis

Shop

Winkel

Altena Regatta Merchandise

Hier vind je de perfecte items om de spirit van de Altena Regatta het hele jaar door levendig te houden. We bieden twee soorten shirts aan, elk voorzien van het iconische Altena Regatta logo:

  • Altena Regatta T-shirt: Een stijlvol en comfortabel shirt dat je herinnert aan de gezellige momenten van de regatta. Ideaal voor dagelijks gebruik, zowel thuis als onderweg.
  • Wedstrijdshirt: Speciaal ontworpen voor de fanatieke sporter. Dit shirt combineert functionaliteit met stijl, perfect voor intensieve trainingen en wedstrijden.

Samen maken we blijvende herinneringen. Onze shirts zijn ideaal om in te trainen of om comfortabel thuis te dragen. Bestel vandaag nog en draag de trots van de Altena Regatta bij je!

Wedstrijdshirt

Dit wedstrijdshirt is speciaal ontworpen voor de fanatieke sporter die zowel comfort als stijl belangrijk vindt. Gemaakt van hoogwaardige, ademende materialen, biedt dit sportshirt optimale ventilatie en bewegingsvrijheid, zodat je altijd op je best kunt presteren.

€25,-

T-shirt

Breng het hele jaar door de gezellige sfeer van de Altena Regatta met je mee met dit unieke T-shirt. Gemaakt van zachte, ademende stof, is dit shirt perfect voor zowel sportieve activiteiten als ontspannen momenten.

€20,-