Herinneringen ophalen

Terugblik AR 2022

Maak kennis

Terugkijken op de eerste editie van de AR

De Altena Regatta van 2022 was een succesvolle eerste editie dat plaatsvondter hoogte van t’Dijkje in Woudrichem. De Stichting Altena Regatta en de Rotary Club Altena hadden de handen ineen geslagen om deze gezellige dag vol gezonde rivaliteit en gezelligheid te organiseren. Er waren verschillende klassen, waaronder eeen 50+ categorie, en de organisatoren hadden alle woonkernen actief benaderd om mee te doen. De Altena Regatta wilde de onderlinge verbondenheid van de inwoners van de gemeente Altena vergroten door de dorpen elkaar te laten ontmoeten in de strijd op het water. Dit was goed gelukt, want er was veel gezelligheid en saamhorigheid tussen de deelnemers en toeschouwers. Al met al was de Altena Regatta van 2022 een geslaagde editie die heeft bijgedragen aan de verbinding tussen de dorpen van de gemeente Altena.

Resultaat

Uitslagen

Klasses/deelnemers: 50+ dames, 50+ heren en 50+ mix. Open dames, open heren, open mix. Jeugd tot en met 20 jaar. Inschrijvingen De volgende kernen hadden zich ingeschreven: Andel (2 teams) Giesen-Rijswijk (6 teams) Oudendijk-1 (4 teams) Oudendijk-2 (1team) Sleeuwijk (1 team) Uitwijk/Waardhuizen (6 teams) Wijk en Aalburg (2 teams) Woudrichem -1 (6 teams) Woudrichem-2 ( 4 teams) Jeugd Woudrichem (3 teams)

FOTOS

Fotoverslag

Tijdens de Regatta zijn de deelnemers vastgelegd door fotograaf Bart Stoutjesdijk. Deze foto's zijn hieronder te vinden!

video

Programmaboekje 2022

video

Bekijk hier de video van 2022

Tijdens de Regatta heeft RTV-Altena een leuke video gemaakt. Bekijk hem via onderstaande link!

Maak kennis met de Altena Regatta