Samen herinneringen maken

Clinics

Maak kennis

Samen genieten op het water

Ben je op zoek naar een unieke en sportieve teambuilding activiteit voor jouw bedrijf of organisatie? Doe mee aan een roeiclinic bij de Altena Regatta! Onder begeleiding van ervaren roeiers ga je het water op voor een onvergetelijke ervaring vol sportiviteit en plezier.

Onze roeiclinics bieden professionele begeleiding: onze ervaren roeiers zorgen voor een veilige en leuke ervaring op het water. Samen roeien versterkt de teamgeest en samenwerking binnen je team, en het is een sportieve uitdaging. Roeien is een volledige lichaamstraining en een geweldige manier om fit te blijven. Daarnaast geniet je van de tijd samen op het water en de ontspannen sfeer na afloop.

Onze clinics zijn perfect voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een actieve en inspirerende teambuilding activiteit. Of je nu een kleine onderneming bent of een grote organisatie, iedereen is welkom!

De clinics vinden plaats op een duur u geselecteerde locatie en duren ongeveer 2 uur, inclusief een korte introductie en veiligheidsinstructies. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Klaar om het water op te gaan en samen met je team een geweldige tijd te beleven? Neem contact met ons op via info@altenaregatta.nl

Kom en ervaar zelf de kracht van teamwork op het water. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de Altena Regatta roeiclinics!