Altena Regatta Roeiwedstrijd komt in Wijk en Aalburg

Op Zaterdag 1 juli 2023 vindt de Altena Regatta weer plaats. Dit jaar strijden de kernen van de gemeente Altena tegen elkaar op de afgedamde Maas bij Wijk en Aalburg. Het evenement begint om 8:30 uur en zal duren tot 22:00 uur. In de ochtend en middag zijn de roeiwedstrijden in verschillende klassen. Na de prijsuitreiking wordt er een BBQ met muziek georganiseerd voor de roeiers en de toeschouwers.

Dit jaar belooft het weer een mooi evenement te worden, met veel enthousiaste deelnemers en supporters. Het Strand Wijksche Waard is dit jaar de locatie van het de Regatta. Dit is een mooie plek bij het water en ook is er genoeg ruimte voor alle deelnemers en toeschouwers. Gedurende het evenement is er gelegenheid on te eten en drinken. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein voor fietsers en auto’s.

De Altena Regatta is een jaarlijks terugkerend roeievenement waarbij de kernen van de gemeente Altena in onderlinge verbondenheid een eigen roeisloep bouwen en tegen elkaar strijden op het water. Het is een geweldige manier om de gemeenschap bij elkaar te brengen en de teamgeest te versterken. Kortom de Altena Regatta is een evenement dat je niet wil missen. Kom op 1 juli naar het Strand Wijksche Waard in Wijk en Aalburg en moedig je dorpsgenoten aan en beleef een fantastische dag vol roeiplezier!

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht op onze website www.altenaregatta.nl.