Doe mee aan de Altena Regatta op 6 juli 2024

Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag vol avontuur op het water? Markeer dan 6 juli in je agenda, want dan vindt de derde editie van de Altena Regatta plaats! Deze unieke race, gehouden op de afgedamde Maas ter hoogte van ‘t Dijkje in Rijswijk, belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen.

Wat is de Altena Regatta?

De Altena Regatta is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij enthousiaste deelnemers het tegen elkaar opnemen in zelfgebouwde St. Ayles skiffs. Deze prachtige boten zullen de wateren van de afgedamde Maas bevaren, terwijl teams strijden om de overwinning. Het belooft een spannende en uitdagende race te worden, waarbij zowel ervaren roeiers als beginners van harte welkom zijn.

Een dag vol plezier en sportiviteit

De organisatie van de Altena Regatta staat garant voor een dag vol plezier, sportiviteit en natuurlijk veel gezelligheid. Naast de races zijn er tal van activiteiten en entertainment voor jong en oud. Of je nu meedoet als deelnemer of komt om de sfeer te proeven, er valt voor iedereen wat te beleven.

Mis niets! Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen rondom de Altena Regatta? Volg dan onze social media kanalen en mis niets! We zullen regelmatig updates delen over de race, deelnemende teams en leuke activiteiten die je kunt verwachten op 6 juli. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest spraakmakende roei-evenementen van het jaar!

Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden op, bouw je eigen skiff en bereid je voor op een dag vol adrenaline, teamwork en natuurlijk heel veel plezier. We hopen je te zien bij de Altena Regatta op 6 juli! 🚣‍♀️🚣‍♂️